wilburrina látky
Logo
Potřebujete poradit?
po–pá: 8:00–16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

 

  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli on-line obchodu umístěného na internetové adrese http://www.wilburrina.cz, kterým je Šárka Honsová, se sídlem Akátová 390, 252 42 Jesenice, IČ 04063317, podnikající dle živnostenského oprávnění vydaného dne 6. 5. 2015 Úřadem městské části Praha 4, číslo jednací: P4/061128/15OŽ/VIZ, sp. značka: SZ P4/060632/15 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

  

Novinky z našeho blogu

Přehled vzorů pro hromadnou objednávku
23.06.2022
Přehled vzorů pro hromadnou objednávku
Opět hromadně objednáváme, tentokrát POPELÍN. Psát si o něj můžete do neděle 10. 7. číst celé
Z DRUHÉ STRANY #2
30.05.2022
Z DRUHÉ STRANY #2
Druhé nahlédnutí do zákulisí.. tentokrát na čmáranice a kresbičky, ze kterých vznikly vaše oblíbené vzory.. číst celé
DO BAREV: BŘEZEN
30.03.2022
DO BAREV: BŘEZEN
Jarní příliv energie a barev, které se v zimě schovávaly.. číst celé
Z DRUHÉ STRANY #1
16.03.2022
Z DRUHÉ STRANY #1
Aneb jak se ze mě stala wilburrina.. někdy vás to už od malička k něčemu táhne a je to jako byste byli předem naprogramovaní.. číst celé
Látkové novinky do emailu
Novinky, akce, aneb co se děje u wilburriny. Rozesílám cca 1x do měsíce.


Spřízněné duše, které to s mými látkami umí:

                                                                                                               
   

Copyright © 2022 wilburrina.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz