wilburrina látky
Logo
Potřebujete poradit?
po–pá: 8:00–16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

 

  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli on-line obchodu umístěného na internetové adrese http://www.wilburrina.cz, kterým je Šárka Honsová, se sídlem Akátová 390, 252 42 Jesenice, IČ 04063317, podnikající dle živnostenského oprávnění vydaného dne 6. 5. 2015 Úřadem městské části Praha 4, číslo jednací: P4/061128/15OŽ/VIZ, sp. značka: SZ P4/060632/15 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu sarka@wilburrina.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

  

Novinky z našeho blogu

Přehled vzorů pro hromadnou objednávku
23.06.2022
Přehled vzorů pro hromadnou objednávku
Opět hromadně objednáváme, tentokrát POPELÍN. Psát si o něj můžete do neděle 10. 7. číst celé
Z DRUHÉ STRANY #2
30.05.2022
Z DRUHÉ STRANY #2
Druhé nahlédnutí do zákulisí.. tentokrát na čmáranice a kresbičky, ze kterých vznikly vaše oblíbené vzory.. číst celé
DO BAREV: BŘEZEN
30.03.2022
DO BAREV: BŘEZEN
Jarní příliv energie a barev, které se v zimě schovávaly.. číst celé
Z DRUHÉ STRANY #1
16.03.2022
Z DRUHÉ STRANY #1
Aneb jak se ze mě stala wilburrina.. někdy vás to už od malička k něčemu táhne a je to jako byste byli předem naprogramovaní.. číst celé
Látkové novinky do emailu
Novinky, akce, aneb co se děje u wilburriny. Rozesílám cca 1x do měsíce.


Spřízněné duše, které to s mými látkami umí:

                                                                                                               
   

Copyright © 2022 wilburrina.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz